Ζωή Λάσκαρη: Με τον σύζυγό της στην πρεμιέρα του Σταμάτη Φασουλή!

11 Νοέμβριος 2014
 11 Νοεμβρίου, 2014
Category: Agenda, Νέα
Μπορεί τις τελευταίες μέρες να είναι σε πυρετό προετοιμασιών για την πρεμιέρα της (στην παράσταση Ωραία Χρόνια), δύσκολα λέει όμως “όχι” στα καλέσματα των φίλων και των συνεργατών της. Έτσι, η Ζωή Λάσκαρη βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο θέατρο Δημήτρης Χόρν για την πρεμιέρα του Σταμάτη Φασουλή.

Ντυμένη στα λευκά (είναι το αγαπημένο της χρώμα) και αφού ολοκλήρωσε τις πρόβες στη θεατρική της σκηνή, βρέθηκε με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Λυκουρέζο στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Ο δικηγόρος Ντάροου”. Το ζευγάρι που είναι μαζί πολλά χρόνια (σχεδόν 40) αγαπά πολύ το θέατρο και συχνά πυκνά δίνει το “παρών” σε παραστάσεις.

Για μια ακόμη φορά, λοιπόν, επέλεξαν να διασκεδάσουν με αυτόν τον τρόπο και απόλαυσαν τον Σταμάτη Φασουλή στο ρόλο του θρύλου της αμερικανικής Δικαιοσύνης και του φλογερού υπερασπιστή των φτωχών και των αδικημένων.
Α! και μην ξεχνάς, ότι η Ζωή Λάσκαρη συνεργάζεται φέτος με τον Σταμάτη Φασουλή, αφού εκείνος έχει αναλάβει τη μετάφραση του νέου έργου που πρωταγωνιστεί η λαμπερή Ελληνίδα ηθοποιός… Πώς θα μπορούσε λοιπόν, να λείπει από το πλευρό του;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *