Η Ζωή Λάσκαρη βραβεύτηκε σε εκδήλωση για τον Νίκο Κούρκουλο [εικόνες]

27 Μάιος 2015
 27 Μαΐου, 2015
Category: Agenda, Νέα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επτανησίων Γαλατσίου το περασμένο Σάββατο παρουσίασε σε μια ποιοτική πολιτιστική εκδήλωση τον Νίκο Κούρκουλο.

Ένα από τους μεγαλύτερους έλληνες ηθοποιούς με καταβολές από τα Επτάνησα που σφράγισε με επιτυχία την πορεία του στο θέατρο και τον Ελληνικό κινηματογράφο.

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης ο Επτανησιακός Σύλλογος απένειμε αναμνηστική πλακέτα στην σύντροφο του Επτανήσιου  ηθοποιού Μαριάνα Λάτση, στην ελληνίδα ηθοποιό Ζωή Λάσκαρη, στον συζυγό της κορυφαίο Έλληνα ποινικολόγο Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

«Μας έφερε κοντά η ταινία Κατήφορος, το 1961. Είμασταν πολύ νέοι για να συνειδητοποιήσουμε τον απόηχο της ταινίας. Τον δικό του ανήφορο, καλλιτεχνικό και προσωπικό τον περπάτησε με τον τσαμπουκά των ηρώων του. Εκανε πραγματικότητα τα οράματα στα καλλιτεχνικά πράγματα της πατρίδας μας» είπε στην ομιλία της η Ζωή Λάσκαρη.

Αυτό το βραβείο ανήκει στα τέσσερα παιδιά μου. Είμαι πάρα πολύ τυχερή στη ζωή μου που τον γνώρισα και έζησα μαζί του 20 χρόνια, είπε συγκινημένη η Μαριάννα Λάτση.

Ό καθένας τους χωριστά από τους προαναφερόμενους εκλεκτούς καλεσμένους του Συλλόγου έλαβαν τον λόγο και απηύθυναν χαιρετισμό στους παρισταμένους φίλους και μέλη του Συλλόγου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *