Ζωή Λάσκαρη: “Στημένο σκάνδαλο η υπόθεση Αλ Σάλεχ!”

19 Σεπτέμβριος 2010
 19 Σεπτεμβρίου, 2010

Θερμή υποστηρίκτρια φαίνεται να βρήκε στο πρόσωπο της Ζωής Λάσκαρη, η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ.

Με κείμενο της, που δημοσίευσε στο προφίλ της στο facebook, η Ζωή Λάσκαρη παίρνει ξεκάθαρα θέση υπέρ της νεαρής ηθοποιού, στο ζήτημα που δημιουργήθηκε  όσον αφορά στην παρουσίαση της εκπομπής στην ΕΡΤ, που τελικά όπως όλα δείχνουν μάλλον δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ..

Η Ελληνίδα σταρ ξεκαθαρίζει πως δε γνωρίζει προσωπικά τη νεαρή ηθοποιό. Ωστόσο εντυπωσιάστηκε από το πάθος και τις γνώσεις της όπως εκφράστηκαν στην πρωινή εκπομπή του Mega. “Ήταν όμως εξοργιστικό και λυπηρό ταυτόχρονα που βρέθηκε στην ανάγκη να απολογηθεί για τον προκάτ σάλο που δημιουργήθηκε σχετικά με την εκπομπή που ετοίμαζε στην ΕΡΤ, ένα ολοφάνερα «στημένο σκάνδαλο» με εμπνευστές δυστυχώς «συναδέρφους» της“, γράφει η Ζωή Λάσκαρη.

Και εξηγεί:

“Το πυρ ομαδόν από blogs, διαδικτυακές εφημερίδες, ελευθέρους σκοπευτές-αρθρογράφους και πάσης φύσεως παπαγαλάκια πρόδωσε τον καραμπινάτο προσχεδιασμό του από όλη αυτή την σαθρή, γραφική και εκτός τόπου και χρόνου επιχειρηματολογία που στόχο είχε τον επαγγελματικό αποδεκατισμό και τον εξευτελισμό της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ”.

Συνεχίζοντας, η Ζωή Λάσκαρη λέει πως η εκπομπή “πέρα από την ουσία και τον στόχο του περιεχομένου της (…) θα αποτελούσε, επιτέλους, την πρώτη σοβαρή πρωτοβουλία της ΕΡΤ – υπό την «ομπρέλα» των γνώσεων της Σάλεχ – γύρω από ένα τόσο ακανθώδες ζήτημα “.

Κάνει λόγο για προσχεδιασμένη υπονόμευση, “διαστρεβλωμένες αλήθειες” και κατασκευασμένα σκάνδαλα καθώς και για
επινοημένες επικοινωνιακές φόρμες  ”μέσα από τις οποίες η παρουσιάστρια της εκπομπής θα εμφανιζόταν κάπως ελαφρόμυαλη, κάπως εκτός τόπου και χρόνου, αλλά και ταυτόχρονα στυγνή αριβίστρια που δεν υπολόγιζε τον δυσβάσταχτο οικονομικό ζυγό του φτωχού πολίτη μπροστά στην δημοσιότητα. Έτσι θα γινόταν ευκολότερα και αβίαστα βορά στο αιμοβόρο πλήθος που υπομένει τον ζυγό οδυνηρά ενώ εκείνη απολαμβάνει τα ελέη του Θεού μέσω των «υψηλών» γνωριμιών της. Όχι, δεν πρόκειται για συνωμοσία. Πρόκειται για απλά δημοσιογραφικά μαθηματικά σε μια χώρα μαθημένη να ανακαλύπτει την εξήγηση της όποιας επιτυχίας πίσω από κλειστές ροζ πόρτες και πολύπαθα ερωτικά κρεβάτια”

Η Ζωή Λάσκαρη κλείνει το κείμενο σημειώνοντας:  ”Η υπόθεση της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ – η οποία εντέλει παραιτήθηκε – έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον στο μέτρο που αποτυπώνει την ιδιαίτερη κουλτούρα της υποκρισίας και του μουλωχτού μίσους μιας πολύ μεγάλης μερίδας συμπολιτών μας. Φαίνεται πως είναι ένα μίσος άνευ ορίων και έξω από ιδεολογίες, κόμματα, φιλοσοφίες. Είναι ο φθόνος για το ταλέντο, την επιτυχία ή τα όνειρα για την επιτυχία. Επιπλέον, είναι ο τρόμος πως ξάφνου, ένα ωραίο πρωί, ένας άνθρωπος με φόντα, που δεν είναι της συνομοταξίας, επιχειρεί να «μπει στο κάδρο» με εφόδιο τις γνώσεις του και με την λατρεία για την δουλειά του. Στην Ελλάδα του 2010 όμως κρατάμε στο κάδρο «τα φιλαράκια ΜΑΣ» και είναι άνευ σημασίας αν γδύθηκαν δημοσίως, αν υπήρξαν σύμβουλοι ή φίλοι υπουργών, αν πληρώνονται για υπηρεσίες που δεν προσφέρουν. Αν ξέρουμε κάτι πολύ καλά είναι να τα φέρνουμε όλα στα μέτρα μας. Τέκνα ευλογημένα του Προκρούστη”.

tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *